Over mij

Mijn foto
Hallo , mijn naam is Anne-Marie en ik ben 61jaar . ik ben getrouwd en heb 3 kinderen , 2 dochters en een zoon, en vier kleinkinderen , kleindochter van 7, 3 en 17 maanden en kleinzoon van 6 Verder hebben we een bruine toypoedel van 6 jaar oud, Tommy genaamd. mijn grote hobby is stempelen en daar wil ik graag het een en ander van laten zien. ik vind het leuk als je langs komt, en een berichtje achterlaat, groetjes en veel kijkplezier.Anne

zaterdag 1 juli 2017

Kleinzoon is jarig!

Vandaag werd kleinzoon 7 jaar! Toen hij geboren werd was het 37 graden, was de warmste dag van het jaar 2010. Dit jaar was het wat regenachtig.....maar vanmiddag kwam toch de zon door. Hij vroeg dit jaar geld om bij zijn BMXte leggen, dus daarvoor een passende kaart gemaakt. Hij vond hem wel leuk, en was blij met het geld. Omdat ik jullie de kaart nog beloofd had.....bij dezen...... Groetjes en leuk dat jullie weer een kijkje namen op mijn blog! Fijne zondag morgen!

3 opmerkingen:

 1. Proficiat met de jarige Anne ! Heel mooi kaartje. Onze kleinzoon wordt over een paar weken 7 jaar en het kado zal ook een fiets zijn, maar zijn kaartje is iets heel anders. Je zal het wel zien ;)
  groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte met je kleinzoon! En deze kaart past perfect bij zijn wens! Heel leuke jongenskaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb hier vele leuke kaarten zien voorbijkomen, ben maar gelijk volger geworden, hopelijk kunnen onze creaties elkaar inspireren.
  groetjes
  Els

  BeantwoordenVerwijderen