Over mij

Mijn foto
Hallo , mijn naam is Anne-Marie en ik ben 61jaar . ik ben getrouwd en heb 3 kinderen , 2 dochters en een zoon, en vier kleinkinderen , kleindochter van 7, 3 en 17 maanden en kleinzoon van 6 Verder hebben we een bruine toypoedel van 6 jaar oud, Tommy genaamd. mijn grote hobby is stempelen en daar wil ik graag het een en ander van laten zien. ik vind het leuk als je langs komt, en een berichtje achterlaat, groetjes en veel kijkplezier.Anne

woensdag 8 juli 2015

Hiep hiep hoera , kleinzoon is 5 jaar!!
Afgelopen zondag vierde Levi zijn verjaardags feestje , en kreeg hij dus eindelijk zijn kaart, hij vond hem geweldig , helemaal omdat de bal dus echt kon rollen!
De stempel kocht ik speciaal voor hem op de stempelbeurs en is van Lili of the valley, en heet super striker.
Ik heb weer eens een keertje met mijn karisma potloden in gekleurd , die lagen een beetje te liggen in de kast, nou ja....
verder even niks om te laten zien, ben nu druk voor schoonzus die 75 wordt....dusssss wordt weer vervolgd....
dank jullie wel voor het bezoekje en tot de volgende keer.....

4 opmerkingen:

 1. Dat zal wel, dat hij dit een hele leuke kaart vond, zeker als je dan nog die bal kan bewegen.
  Je kaartje is heel mooi geworden, alles past perfect bij elkaar.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. geweldig dat je de bal kunt laten rollen, daar geniet zo,n ventje van. Leuke kaart. Antwoord op je vraag van memento stiften. Bij de kaart heb ik memento inkt gebruikt met een heel fijn kwastje en een beetje water. Beide dep ik op mijn craftsheet water en inkt en dan kun je met het kwastje zo licht of donker de kleur maken die je wil. Maak hem niet te nat.. groetjes Ballie (Bennarda)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart Anne, leuk dat die bal beweegt. Nog proficiat met de jarige kleinzoon.
  groetjes,
  Karin.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alsnog van harte gefeliciteerd met jarige Levi. Wat heb je er een leuke kaart van gemaakt! Heel stoer voor een vijfjarige!

  BeantwoordenVerwijderen