zaterdag 21 maart 2020

Oudste kleindochter was jarig...

Hallo allemaal, Afgelopen dinsdag werd Eva onze oudste kleindochter 11 jaar. Helaas voor haar, niet trakteren op school, en geen feestje, ik heb toch twee kaarten voor haar gemaakt, een die ik op stuurde en keurig dinsdag in de bus viel. Vandaag zou ze haar verjaardag vieren, dat ging dus ook niet door...... Dus vanochtend de kaart en het cadeautje even gebracht, wat afstand gehouden, kusjes door de lucht en ze was er wel blij mee..... Hopelijk zijn jullie allemaal nog gezond? Pas goed op jezelf, en tot een volgende keer Groetjes Anne

2 opmerkingen:

  1. Mooie kaart Anne.
    Tja, helaas kan het voor het ogenblik niet anders om alle risico te vermijden. Zielig voor haar dat ze geen feestje kan houden, maar misschien later dit jaar. Laten we hopen dat alle commotie rondom dit corona protocol binnen nu en een maandje of zo rustiger wordt.
    Nog proficiat met haar verjaardag en groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach ja, zo sneu voor alle mensen en vooral kinderen dat de verjaardagen niet groots en niet op school gevierd kunnen worden! Je kaartjes zijn allebei wel heel mooi! EN dat geeft nog wat feestvreugde, misschien.

    BeantwoordenVerwijderen